Här bilder på våra dräktiga tikar. Stackars Penny blev jätte tjock.

Här är också bilder på några av våra valpar. Så söta. Alla har blivit reserverade så längtar vi efter att nya ägare ska kunna komma och hälsa på sina valpar.

Går alls som vi önskar så är Penny dräktig. Det blir hennes första kull. Nedkomsten blir i så fall i början av augusti. Det tar ganska lång tid innan man kan se om tiken har blivit dräktig, så det blir först i juli som vi kan hoppas på de första signalerna på att Penny ska bli mamma.

2020

Valentino och Penny

Två vackra unghundar med härligt temperament.

Vår Penny är mjuk, glad och nyfiken.

Det var härligt att se när Tino och Penny träffades. Så fina tillsammans. Tino är svart

(black and tan) med en muskulös kroppsbyggnad och vacker hållning. Charmig och lekfull.

Förhoppningsvis så är Daisy dräktig och valparna planeras att komma i början av augusti.I den förra kullen fick dessa föräldrar valpar i alla olika färger. Ska bli spännande om så blir fallet även denna gång.

Det är många som har hört av sig angående Cockerpoovalpar. Jag tar en kull valpar på Penny eftersom många anser att det är en fördel för en tik att ha fått en kull valpar. Daisy låter jag få en kull valpar till eftersom de förra valparna blev så trevliga och fina, samt att Daisy var en sådan duktig mamma. Dessutom måste jag erkänna att det var en av mina mest faccinerande upplevelser. Den första tiden gick det åt många timmar bara åt att titta på de sovande små valparna och den sista tiden var det ett heltidsjobb att fånga in dem, torka upp efter dem och ge dem lite uppfostring i små doser.  Jag kommer att höra av mig till de som har visat intresse för att kolla om intresset kvarstår. Därefter kommer jag att göra en intresselista baserat på kronologisk ordning, en del magkänsla och andra parametrar som kan spela in.      

Pizza och Daisy

Ett par som består. De är lite större och tyngre än Tino och Penny, samt lite äldre och med mer erfarenhet. De är stolta föräldrar till 6 st fina Cockerpoo. Daisy är aktiv, energisk och väldigt lojal. Pizza är högrest, vältränad och lydig.